- دریچه سقفی
- دریچه دیواری
- دریچه خطی
- دریچه تایلی | دریچه سقف آرمسترانگدریچه تایلی یکی از انواع دریچه سقفی است که در سقف ساختمان ها نصب میشود و عمل توزیع هوا را انجام میدهد. همانگونه که از نام این محصول مشخص است ، این دریچه در سقف های تایلی قرار می گیرد و وظیفه هوارسانی به محیط را ایفا می کند. تایل های آرمسترانگ با نام تایل گچی، اغلب با سایز 60×60 سانتی متر ساخته میشوند. با استفاده از این تایل ها میتوان کمک تاسیسات تعبیه شده در پشت سقف های کاذب دسترسی بسیار راحت تری داشت. دریچه های تایلی یا همان دریچه های سقف آرمسترانگ در شکل های مختلف تولید می شوند. از پرکاربردترین آن ها می توان به دریچه آرمسترانگ چهار طرفه اشاره کرد. مدل های مرسوم دیگر دریچه های تایل یک، دو و سه طرفه است. دریچه سقف آرمسترانگ هم می تواند به شکل قابدار و هم بصورت بدون قاب، که دریچه های ترکیبی را در خود جای می دهد طراحی و ساخته میشود. به این صورت که یک ورق به ابعاد تایل بریده و خم میشود و مدل دریچه مد نظر در آن قرار میگیرد. کاربردهای دریچه تایلی دریچه تایلی آرمسترانگ اغلب برای هوای رفت ( دهش ) مورد استفاده قرار میگیرند. این محصول در مدلهای…
- دمپر صنعتی
- دمپر دستیاصولاً کار دمپر هدایت یا مسدود سازی و کم کردن مقدار هوای ورودی و خروجی می باشد. دمپر دستی بر روی انواع دریچه های سقفی یا دیواری و یا پیشانی زن قرار می گیرد و کار کنترل جریان هوا را انجام میدهد. البته یکی دیگر از کارهای دمپر های دستی قرار گرفتن این دمپر ها مابین کانال ها نیز می باشد. به همین دلیل این محصولات جزو انواع دمپر بین کانال محسوب میشوند. منظور از دستی در این تجهیز این است که بستن و باز کردن پره ها توسط اهرم یا پیچی انجام میشود و از موتور در آنها استفاده نمیشود. بسیاری از مدل های دمپر دستی را میتوان با استفاده از موتور مناسب به دمپر موتوری تبدیل کرد. کاربرد دمپر دستی دمپر دستی تجهیزی برای قطع و وصل کردن هوا یا کنترل کردن جریان هوا بین مسیر بکار میرود. یک دریچه یا صفحه فلزی است که جریان هوا در داخل کانال، دودکش، هواساز یا دیگر تجهیزات کنترل هوا را مسدود یا تنظیم می کند. از مزایای دمپرهای دستی میتوان به قیمت و مصرف برق کم اشاره کرد. این دمپرها از جنس گالوانیزه، استنلس استیل و آلومینیوم ساخته می شوند. به همین دلیل از مقاومت خوبی برخوردار هستند و عمر…
- دمپر موتوریدمپر موتوری برای کنترل یا مسدود کردن جریان هوا در مسیر کانال های خروج یا ورود هوا، موتورخانه، پارکینگ و… مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع دمپر با استفاده از یک موتور با کلید on/off یا تدریجی طراحی و ساخته میشود. از دمپر موتوری برای کنترل میزان جریان هوا و یا مسدود سازی موقت یا دائمی مسیرهای رفت و آمد هوا استفاده میشود و عملکرد آن به شکل اتوماتیک است. کاربرد دمپر موتوری یکی از موارد عمده مصرف دمپر موتوری در اتاق های دیزل ژنراتور می باشد. پیشگیری از انتقال حریق در داخل سیستم کانال کشی و دیگر مناطق مختلف از عمده ترین کاربردهای دمپرهای موتوری برای دود و حریق است. بدین ترتیب میتوان گفت دمپر موتوری برای کنترل میزان دبی هوا در کانال ها و دریچه ها مورد استفاده قرار می گیرد و کارکرد آن در کانال های هوا دقیقاً همچون شیر آب در خطوط لوله آبرسانی می باشد. یعنی هم برای قطع و وصل و هم برای کنترل میزان جریان هوا استفاده میتوان از آن استفاده کرد. قیمت دمپر موتوری قیمت دمپر موتوری بسته نوع متریال مصرفی و ابعاد داخل به داخل کانال و نکته مهمتر نوع موتور و برند موتور است که عامل تعیین کننده در قیمت…
- دمپر بین کانالیبه طور کلی می توان گفت دمپر کانالی سرشاخه اصلی انواع دمپر موتوری و دمپر دستی می باشد. تمامی دمپر هایی که مابین کانال قرار می گیرد چه به صورت موتوری و دستی و بالانس از خانواده دمپر های کانالی محسوب می شود. کاربرد دمپر کانالی دمپر های کانالی در سیستم تهویه سرمایش و گرمایش مابین کانال های انتقال هوا قرار می گیرد و این امکان را فراهم می سازد تا دبی هوا به صورت کاملاً بسته و یا بصورت نیمه بسته هدایت شود. جنس دمپر بین کانالی از ورق آلومینیوم و گالوانیزه و استند استیل قابل ساخت می باشد. قیمت دمپر کانالی به ابعاد داخل به داخل کانال، نوع دمپر درخواستی، متریال مصرفی در ساخت محصول و موتوری یا دستی بودن آن بستگی خواهد داشت.