فیلتر هواساز

فیلتر هواساز

فیلتر هواساز برای افزایش راندمان تهویه مطبوع در داخل مراکز بهداشتی تعبیه می شوند که توسط الیاف فشرده یا آلومینیوم قابلیت جذب بالای آلاینده ها را دارا می باشند. درون دستگاه هواساز بسته به فضای مد نظر انواع مختلفی از فیلترها نصب میشود تا ذرات ریز و درشت را جذب و به بهبود هوای خروجی کمک کنند.

زمانی که هوا به دستگاه هواساز وارد می شود دارای ذرات مختلف با اندازه های متفاوت می باشد که برخی از آن ها میکروسکوپی هستند و با چشم قابل رویت نیستند. در برخی مکان ها که تمیزی محیط اولویت زیادی دارد مانند کلین روم ها، بیمارستان ها و… از دستگاه های هواساز برای تصفیه هوای محیط استفاده می گردد. فیلتر هواساز یک تجهیز مکمل دستگاه هواساز محسوب میشود که وظیفه فیلتر کردن مواد معلق در هوا را به عهده دارد.

کاربرد فیلتر هواساز

فیلترهای دستگاه هواساز در داروخانه ها، بیمارستان ها، شرکت های داروسازی، اتاق عمل، انبارها و یخچال های مخصوص نگهداری مواد غذایی و همه مکان هایی که مستلزم رعایت بهداشت هستند، نصب می شود. از دیگر مکان هایی که از فیلترهای هوا ساز به میزان قابل توجهی استفاده می شود، میتوان به اتاق تمیز یا کلین روم اشاره کرد.

فیلتر هواساز

انواع مختلف فیلتر دستگاه هواساز

انواع مختلفی از فیلتر هواساز ممکن است به جهت پاکسازی هوا که در بالا ذکر شد مورد استفاده قرار بگیرد. انواع فیلترهای دستگاه هواساز عبارتند از:

  • فیلتر هواساز فلزی
  • فیلتر هوا ساز پنلی یا پلتید
  • فیلتر های کیسه ای یا بگ فیلتر
  • فیلتر های کربنی
  • فیلتر های هپا
  • فیلتر های اولپا

الزاما در همه هواساز ها از این فیلتر ها استفاده نشده و بسته به شرایط و تایید کارفرما نصب میشود. مثلا از فیلتر فلزی، پنلی و کیسه ای در ساختمان های اداری و تجاری و از فیلتر های هپا و اولپا در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی استفاده می شود.

انواع فیلتر دستگاه هواساز

ابعاد فیلترهای هواساز

سایز و مدل های فیلتر هوا ساز بسیار گسترده و متنوع و بسته به ساختار دستگاه هواساز طراحی می شود. این فیلترها از سایز ۲ سانتی متر به بالا قابل تولید می باشد.

اجزای فیلتر هوا ساز

یکی از اجزای تشکیل دهنده فیلتر دستگاه هوا ساز، دمپر های ورودی و خروجی است که شامل دو نوع دستی و موتوری هستند. جنس دمپر و تیغه های آن عموما از آلومینیوم می باشد. لازم به ذکر است که تیغه های آن به شکل موازی و مخالف در دمپرهای ورودی و خروجی نصب می شوند.

از دیگر اجزای این محصول، پیش فیلتر هواساز است. وظیفه این بخش جذب ذرات با قطرهای بزرگ است؛ چرا که این ذرات به فیلتر هواساز ویژه ای نیاز دارند. بهتر است افت فشار در فیلتر هواساز بیشتر از  ۲۵۰pa نباشد. همچنین اگر فشار وارد شده از این میزان ذکر شده کمتر  باشد ممکن است مشکلات جدی را ایجاد کند.

موتور فن ها با عملکرد خاص در این اجزا، به کمک تیغه هایی که به سمت جلو و عقب حرکت می کنند، راه اندازی می شود. همان طور که از پیش ذکر شد هواسازها دارای فیلترهای نهایی با انواع مختلف هستند که ذرات میکرونی را جذب کرده و هوای اطراف را به خوبی تصفیه می کنند.

ابعاد و اجزای فیلتر دستگاه هواساز

نصب فیلترهای هواساز

فیلترهای هواساز به‌ شکل متوالی یا پشت هم تعبیه شده تا هنگامی که ذرات مختلف با انواع سایزها از ابتدا که وارد مسیر دستگاه می شوند، جذب شده و هوای خروجی با کیفیت مطلوب و مناسب وارد محیط مدنظر شود. میزان تصفیه هوا و خالص سازی آن به انواع مختلف فیلتر های نصب شده در دستگاه بستگی دارد که با در نظر گرفتن شرایط محیط انتخاب می شود‌. این فیلترها در فیلتر باکس جایگذاری و نصب میشوند.

قیمت فیلتر هواساز

قیمت فیلتر دستگاه هواساز با توجه به انواع مختلف فیلتر های آن متغیر است که محاسبه قیمت روز ورق آلومینیوم برای ساخت آن نیز باید بررسی شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان فروش شرکت پخش نیروی سپهر مهار تماس حاصل نمایید.

قیمت فیلتر هوا ساز

 

به این مطلب امتیاز بدهید

5 / 5. 1

اولین نفر امتیاز بدهید

امتیاز بدهید
4.8/5
دسته بندی:
1 دیدگاه برای فیلتر هواساز
  1. رحمان صمدیان

    فیلتر هواساز برای بیمارستان ها کاربرد زیادی داره . درسته؟؟

    • admin-pakhshniroo

      بله جناب صمدیان. کاملا صحیحه. فیلترهای هواساز در کلینیک ها و بیمارستانها بسیار مورد استفاده قرار میگیره.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
//